If you were happy before you knew someone, you can be happy after they're gone

Vaknade runt två tiden av att bilalarmet utanför tjuter. Ingen lugn och ro fyfan, men de var bara gå upp och ta en dusch o klä på sig. Senare kommer Oliver och Aspen inrusande från davide, och sitter hos mig i närmare någon timme och gör kaos i hela mitt rum, snor mina kondomer och drar i luckor och i kläder och ja, tar över MIN SÄNG. sen får jag ut aspen tillslut, och då äre bara oliver kvr som man får ha lite kuddkrig tillsammans med, vilken muupp. men tillslut fick jag ut båda två och så drog jag till Trosa och åt middag med familjen. Träffa Filip där så vi stod och pratade lite. Så nu blir de väl att sätta sig i soffan och mysa lite framför en film!

du är blind för killen som faller för dig, men du faller för killen som kastar dig

Vissa dagar känns helt enkelt mera värdelösa än andra. Man tänker för mycket, och man grubblar över saker som egentligen skulle kunnat vara annorlunda. Man har dessutom ingen aning om vad saker man gör betyder, om det bara är en kall lek från någon annans sida, eller kärlek och värme från någon annans. Man vet inte vilka som är ens riktigt vänner, förrän dem bevisar det, och det skapas hela tiden nya rykten runt omkring oss, som vi inte har haft en aning om. Saker sprids fortare än en bil kan köra, och oftare än vad tågen går och de är då man vet att man blir huggen i ryggen av en vän som inte kan hålla mun. Man tror verkligen att man känner människor och skrattar sig lycklig med dem, tills man tillslut inser sanningen och förstår, att man känner personen nu, och inte då.

someone called you sweet, but it was'nt me

Nu är det allt dags för mig att börja blogga för mig då. 
kom hem från Rhodos i Torsdags och tog de lite lugnt, sedan var de att träffa Elin gällstedt dagen efter, hon sussade hos mig och vi hade en riktigt trevlig kväll där vi åkte till pershagen och träffade lite människor och fortsatte dagen till abbe där vi var ngra människor till. På lördagen åkte jag hem till Jonas, och tillbringade några timmar där. och dagarna efter det har jag tagit det lugnt i stugan med kompisar, och haft det riktigt mysigt!

RSS 2.0