jag faller för dig, allt mera för varje minut som går.


say sorry, because i miss you, so..


love & live

Vaknade för en halvtimme sen, nu har jag bråttom. måste kila iväg ner till bussen om en halvtimme och jag kom precis ur duschen. får hoppas att jag hinner, annars ser jag ut som en skräcködla idag =) 
hihi, nej nu ska ja springa ut i köket o ta något o dricka, o kanske äta. sen springe rja ut o sminkar mig och sen springe rjag iväg till bussen. Rätt så stressig dag , TJOHO.

Det är hemskt gulligt när killar blir rädda för skräckfilm!


MINA SKOR, DEN ENA ÄR HELT GEGGIG TACK VARE EN JÄVLA GUBBE SOM KNUFFADE MIG.
skulle gå runt en lerpöl för att inte bli smutsig, så komemr han gående där o typ knuffar mig, tjohej va gla man är för detdå..

hate this kind of days

Skön dag. Men imorgon blir det pest och pina. Skola och sen pugga. PLUS att det är den VÄRSTA skoldagen av dem alla. har kommit så sjukt mycket efter på slöjden så de inte är sant.. tror jag missat fem lektioner på raken också. USCH HATAR DEN SKITEN.  Men som sagt, blir att gå upp vid sex tiden, hoppa in i duschen o sen lägga sig i sängen och gäsa en stund hihi. sen vid sju hoppar man upp, sminkar sig, FÖRSÖKER att hinna med en liten snabb frukost, och sen springa iväg till bussen. största frågan är nog vad jag ska ha på mig. har inget snyggt i garderoben förtillfället som passar med ngt.. hihi :)
För tillfället kollar jag på bigbrother och smsar med fredrik som verkligen inte kan skriva något ord rätt i sin mobil:) ska tvätta bort sminket och dra mig till sängs, träna lite innan förstås. Sen ska jag sova, och så för har typ sovit tre timmar varje kväll den senaste veckan, inte fått någon sömn alls! natti på er sötnosar!

jag gör allt för dig, och lite till!

Nu börjar det kännas som riktig vår. Hoppas att det var sista snön som flög över stockholm nu. 
Fyfan, så sjukt varmt och mysigt väder har de varit hela dagen iallafall, och det är ännu skönt väder ute. 
Fan vad härlig dag också, fått ännu mera shoppat. Två linnen och en magtröja , så sjukt nöjd med köpen! ;)

vetdu hur vacker du är?...

Nje fyfan, somnade typ fem.. och vaknade åtta? Herregud vilken damp attack jag fick då. Gick inte att somna om. Så somnade om kanske en halvtimme efter tio tiden, så en stund fick jag sova extra. Men som sagt, nu ska jag röra mig ut i badrummet, och fixa mig. Sen blir det bilen ner till Södertälje, och träffa kompis. Nice skönt och så. Måste verkligen hitta någonting snyggt att köpa. Köpte en bikini, men tamejfan inte en sån jag ville ha. Så får hoppas att södertälje har den i sin affär, annars går världen under. lalalala :) nej nu måste jag kila iväg om jag ska hinna iväg i tid, pusshej! :D

when you look into my eyes

Borde sova, skka upp i skaplig tid imorgon och iväg ner till södertälje. 
måste packa ner massa saker , bland annat hantlar, några tröjor och byxor, fönen, data, & framför allt mig själv.
Haft en jävligt bra kväll, kan säga att den inte kunnat vara mycket bättre! Och tack till er som gjorde den fantastisk ♥

Ligger i sängen för tillfället, lyssnar lite på musik och dricker pucko. Ska snart ta mig tid och träna och sen sova! :)

time to say goodbye

HELVETES SKIT
Jaja, lagade mat iallafall. Fick bra betyg av pappa eller vad man ska säga. han tyckte om det väldigt mycket så, man hoppas på att provet går bra sen i skolan haha! men nu ska ja tagga ut snart tror jag, orkar inte sitta hemma o deppa sönder.


let you know

Kommer föralltid vara mig själv. I svåra, och lätta stunder. Det finns inget som gör en till bttre människa när man låtsas vara någon annan. Det tyder hur mycket man egentligen skäms över sig själv, och att man inte vågar stå för sina egna handlingar. Man ska aldrig rädlsas sin egen självkänsla, det är det som betyder något för en, och för alla andra.

you will always be in my life, even if i'm not in your life, cause your in my memory.

Kom precis hem, har handlat ännu lite mera till garderoben. 
Två linnen till och sen ett par skor. Så det är nice faktiskt, orkar inte gå runt med dem jag går med nu, de är alldeles för varmt! Snygga är dem iallafall. Men snart ska jag laga mat till farsan och mig, blir förrätt, broscetta, varmrätt fläskkarre och potatis, och efterrätt kladdkaka. Fan, känner mig som en hemmafru, men gott ska det bli haha! Fan blev väckt av att colton smsar mig klockan tio! blev så sjukt förbannad haha, men kollade på tv sen, men sen drog ja iväg med bilen till täby igen, ofixad och luffig som man ser ut nu då , men skitsamma. Nej nu ska jag sluta skriva och fortsätta med mitt lilla roliga. ha't bra!

you are all over my head

Man kom hem för en stund sen, hade en urskön kväll! 
drog till simon runt halv nio tiden, och var med honom sebastian, erik, martin och Kalle. Hahah så sjukt sjuka killarna är, men en grym kväll var det! Okej, visst det blev trångt i sängen när vi kollade på film, och så. Men vad ska man hjälpa med det? haha men i början spelade dem cod o de, spelade lite jag också, men jag var för bra för att dem ens skulle ha en chans mot mig, så gav upp och gav dem en chans att vinna hehe. Aja, kärlek till kvällen, och kärlek till eprsonerna.

she will be loved

När tryggheten var i din famn, och dina läppar var min styrka.
Somliga dagar är det enkelt, andra dagar är det inte det. 
Jag vet att man klarar sig utan problem, men vissa dagar sjunker man iallafall in, i det dära mörka. 
men det är inte förrän nu jjag vet vad man ska göra, träna bort det. Man blir självsäker, dra ut på kvällarna, utan att ens tänka på vad man gör. Lev bara för stunden då man sjunker in. Man mår bättre. Och det är för stunden man ska leva

something strange

Fyfan vad jag hatar träningsvärk. Så sjukt jävla jobbigt. Det gör ont i hela armarna, nej fyfan. Äsch, de bllir bättre sen när man blir lite starkare :) Nej nu ska jag träna, sen lägga mig i ett bad, fixa mig och skynda mig iväg :)
vi hörs senare!

in my heart is one fire burning

Kom precis hem från Täby, shoppade lite och sånt. Hittade inte det jag egentligen letade efter, men lite tog man hem, och det jag blev mest nöjd av var linnet och tröjan, sjukt snygga! sen blev de shorts och underkläder, det satt ganska snyggt på :) Pratar med Sebastian och Colton i telen nuda, a jag förstår inte riktigt vad dem snacka om, men dem är jätte söta iallfall, haha! Blir nog att träffa dem, eller sebbe ikväll, får se vad som blir av haha. Nej nu ska jag laga middag och sen ta ett bad och fixa mig därefter.

' k

Jordgubbar, sängen och tv nu. Snart fixa sig, dra på fest. 
Skön kväll säger jag bara!

drop in the ocean

Gjorde biologi provet direkt på morgonen, jag och Markus satt me varandra, och jag tror inte att det gick så himla bra för mig. Jag fick panik och skrev bara ner massa skit saker hah. Men sen så ville jag hinna med bussen så fick sluta tio minuter tidigare än dem andra, söt lärare jag har hahah. Åkte ner på stan, träffade Äijä Marcus och Jacob och några dem var med i typ tio minuter, sen drog jag till centralen, blev upphämtad av pappa, tog en tupplur i bilen och drog hem. Blir att dra ut ikväll, någon fest tror jag det var i närheten också, fårse om jag stryuker förbi :)

someone called you sweet, but it was'nt me

Godmorgon! Vaknade för en timme sen, tog en dusch, käkade frukost och satte upp håret i en bulle. Ska snart sminka mig och sen bär det av till skolan. Måste plugga i bilen, och det är trots allt det ända stället jag kan få ro och koncentrera mig på det som jag läser. Haha, jag har prov som första lektion, så det är bara att hoppas på att Markus kan alla frågor som jag inte kan! Men nej, nu måste jag springa iväg. Hörs när jag kommer hem så blir senare då, eller kanske kommer hem emellen stan och att sen dra över till kompis? Jaja, hejdå! :)

love & live.

Nej nu ska jag nog ta och fixa mig. Träna, tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sen läsa igenom alla sidor igen, och sen sova tror jag. Så förbannat trött! Godnatt sötnosar ;*



engångshändelser, borde inte ske

Jag hör dina hjärtslag, fast jag vet att du inte är i min närhet.
Jag känner din doft, och påminns om dig dagligen.
Jag minns dina kyssar, de var som om jag aldrig kysst någon innan.
Jag har dina famlande händer i tankarna jämnt, som letade sig över min kropp.
Jag fantiserar om din hand, den som smekte min kind och fick mig känna mig speciell.,
Jag önskar jämnt att det bara var en dröm det som skedde, men tyvärr var det sanning.
Jag önskar inte att den kvällen hände, att jag skulle åka till dig.
Jag hade hoppats på att inget skulle ske, eftersom jag blev fast.
Även om jag inte känner någonting för dig, kan jag inte glömma dig iallafall.
Du jagar mig i drömmar, och gör dem till saker som jag inte vill.
Jag vill spola tillbaka tiden, till dagen då det hände.
Jag vill att det aldrig skulle hända, för jag vet att det hade varit bäst så.



I dream about you every night,


damn your hot

Plugga, musik, sms, tv och sängen!  Bättre än att bara plugga faktiskt, men gäller att man lär sig nu. Måste åtminstone få G till imorgon haha! 
Eftersom jag hade en genomskinlig tröja idag så var dumma jacob och hällde vatten över mig, för man skulle se genom och ja, han lyckades eftersom jag sprang och gömde mig bakom en dörr, och äijä och markus hjälpte mig inte speciellt mycket, stod mest o skrek blablabla haha. De är andra gången som det händer. Jacob och Eric gjorde det en gång förut, också när jag hade en annan vit tröja. Känns som om, dem är lite för dumma när de gäller genomskinliga kläder, usch och fy, dem kan ju bara förvänta sig en hämnd!


Smile baby boy, you know i want you right now




allting har sin mening

Som du ser på en människa, kan en annan se den från en helt annan synvinkel. 
Alla tycker olika, och det man själv tycker är avskyvärt, tycker någon annan är det vackraste. 
Det du själv tycker är vackert, kan för en annan inte falla i smak.
Ingen är sig den andra lik, även om man hoppas på det. 
Om någon tycker en själv ser bra ut, så tror många att alla ser på en med samma ögon,
och man tror ' det är inga problem med att lägga in en stöt ',
Men när man väl insér att det kanske inte var som man trodde, blir man besviken. 
Man tror att man inte är tillräckligt bra, eller är väl gjord. 
Sanningen är att du faller inte i smaken för alla människor, men i någon som kan älska dig gränslöst. 

Folk är så rädda nu för tiden, en del är skapta på ett sätt. 
Många är rädda för att man ska kallas för smal, och andra är rädda för att kallas för tjock.
Medans andra oroar sig för att brösten ska vara för små, eller att rumpan ska vara för slapp.
Och en annan har så breda höfter att låren blir stora. 
Någonstans där, så älskar man en person för hur man än ser ut. 
Om en flicka är smal, mer smal än vanligt.. Så älskar killen hennes kropp ändå, eftersom han älskar henne. 
Detsamma gäller med flickan som är överviktig, för kroppen verkar ha en betydelse i början, men tillslut så är den bara ett litet ( + ).
Flickan med dem små brösten, kan heller inte hjälpa hur hon skapades, inte bestämma sina former. Men det finns andra ställen som gör henne vacker, som fyller ut bröstens plats, och samma sak med en slapp rumpa. Rumpan försvinner om man tränar för mycket, och rumpan kan bli slapp om man inte tränar alls. 
Sanningen är att man kan inte hjälpa hur ens kropp är formad, höfterna kan göra att en tjej ser väldigt bred ut, men de är så man skapas, och alla har sina egna drag och former. 
Man ska vara stolt över sin kropp och hur misslyckad den kan kännas ibland ska man vara stolt, för ingen annan kan se ut precis dom du!




det finns hinder vid varje vägskäl

Kom hem runt fem tiden, och det första man gjorde var att äta upp jordgubbarna vi köpte hem idag. 
Sån sjukt skön sommar känsla är vad dem ger en! Mums!
Nu ligger jag i sängen och ska snart börja plugga till provet jag ska göra imorgon. Har inte ens öppnat den förbaskade boken och har inte en blekaste aning om vad provet egentligen handlar om. Känner mig ganska körd med det kan inte hjälpas iallafall. Efter skolan ska jag iallafall ner på stan med Marcus och Emil, Ska köpa en bikini överdel och några tröjor tror jag. Får se vad jag hittar, kanske ett par shorts också. Det är även den segaste dagen i skolan imorgon. Usch! Men det kan inte hjälpas, man får stå ut och se fram emot den sköna helgen iallafall! Och det blir ju lång helg eftersom man har studiedag på måndag också, riktigt soft!

stress,

Nu ska jag springa ner till tåget. Det går om tio minuter unngefär. Hoppas jag möter på Felicia och Emelie,
Wlä, långtråkigt att åka tåg tunnelbana, lidingöbanan och bussen men det kan inte hjälpas. Fyra byten HAHAH. jävla skit morgon. Hoppas på att jag slutar halv tre iställer för halv fyra! Nej nu måste jag springa. hörs senare :)

♥ allt är inte alltid som det ska

Jag har många rykten trycka mot ryggen, men ingeniting som är sant fullt ut. Dem låter värre än de är. Och de mesta är väl för att folk vill förstöra ens liv. Jag är inte speciellt omtyckt för tillfället, men de spelar mig ingen större roll. Jag har dem jag behöver, och de är de viktigsate. Skit folk kastar på mig, har jag aldrig riktigt brytt mig om, men nu har man börjat ta åt sig lite. Men de är väl enkelt att komma över, varjefall när andra säger att det inte stämmer, och att ja är bra som jag är. Men i bakhuvudet ligger det självklart alltid och gnager, och man undrar vissa gånger om man verkligen räcker till. Men alla är olika, och alla har egna åsikter. Det är någonting jag lärt mig först nu, att man ska ta vara på det liv man lever och inte bry sig om vad alla andra säger.

rubriker är jobbiga..

Det är okej att försova sig, det förstår man. Men att gå upp FÖR tidigt, med en hel timme också, hur fan kan man göra någonting liknande? Känner mig blåst, kunde legat o sovit nu, gick upp SEX istället för tjugo över sju. Så otroligt dum i huvudet är jag :) Och nu får jag heller inte skjuts ner till södertälje, så nu måste jag ta tåget, så det går 5 över åtta från mig och är framme vid skolan 09:38, så har en tråkig resa framför mig :)))
Nu blir det frukost, och sen kila iväg! :)

sova'

Mums, jordgubbar! Årets första jordgubbar och det smakade ljuvligt. 
Åkte från johanna runt nio tiden, men blev sugen på frukt så bad pappa att vi skulle åka och köpa det. 
Fann mina goda jordgubbar och när vi kom hem, så smakade jag lite på dem, säger bara en sak - mums.
Sen har jag bara tagit det lugnt efteråt, halvslumrat. Sjukt trött kan man ju säga, skolan tar kål på mig!
Men ska väl faktiskt lägga mig tidigt idag och börja röra mig mot sängen nu.
Godnatt på er!
Some days i think that you are mine, but when I realize you not, I can't understand how it could be that way

sommar!

det ligger sommar i luften, börjat sola redan nu faktiskt. Så fort solen tittar fram bland molnen så ligger man där och steker lite. Haha, nej men ska försöka sola så mycket som man kan, för tänker inte gå runt som en blekfis ända till sommaren, herregud! Skön dag, ganska slapp dag i skolan. Inte jobbat så himla mycket faktiskt, ha rinte varit så mycket man behöver jobba med. So provet uppskjutet till nästa vecka Asskönt! Men nu sitter jag hos Johanna, ska tagga sängen och kolla film tror jag, kanske ut en stund lite senare också!
Har en gammal skit mobil nu, så har inte heller några nummer alls, och touchen funkar typ bara om jag smsar med en penna, så trögt går det. så jävla sjukt.

girl'

Vaknade klockan tre inatt av att någon jävel ringde mig. 
Hann inte svara men har inte kunnat sova en blund efter det, så jävla onödigt. 
Kom precis ut ur duschen och ska väl nu röra mig mot hallen för att hämta kläder och så, nice!
Får se vad de blir för kläder, men skulle tippa på rosa mjukissar och någon tröja på det bara, asskönt! 


m'

Nej nu ska jag träna lite armar och mage. Sen blir det att lägga mig i sängen och sova. Skönt som fan. 
Inte sovit speciellt mycket på några nätter, varit orolig i flera dagar, usch!
Ligger i min säng för tillfället och smsar lite med Markus, men nu ska jag väl avbryta det roliga och träna. 
Så sover man gott efter, haha! Lär inte bli så länge man tränar eftersom klockan börjar närma sig trötthet, och måste orka med skolan imorgon. Längsta och jobbigaste dagen tror jag faktiskt, så det är bara att tagga haha! 
Men imorgon när man kommit hem från skolan, släpper pappa av mig hos Johanna, så ska vi ha en mysig dag iallafall! På med musik, och igång med träningen nu!!!!

desperate houswifes!

HEM NU MÅSTE SE DESPERATE HOUSWIFES, FAN REDAN MISSAT EN KVART, KOMMER FAN MISSA HALVA JÄVLA SERIEN IDAG. HELVETES FAN

when you say nothing at all'

Nu sitter jag inne hos Johanna. Vi har kollat på tusen gånger starkar'.
Den var helt okej, men jag förstod den inte speciellt mycket, haha!
Men klockan sex drog jag till henne efter fem minuters fixning, haha ser lite ful ut nu, men kan inte hjälpas.
Som jag tidigare sagt så är jag med Johanna, och vi väntar på att några kompisar ska komma tror jag.
Mysigt iallafall, så kommer farsan och hämtar mig senare ikväll, glömde mitt busskort.
Senare ska jag väl plugga lite, hoppas på att bli godkänd på båda proven på Fredag.
Aja, nu ska jag kila iväg med Johanna, så hörs vi senare!


det kommer inte bli någon nästa gång, för jag vänder mig om

Kom till skolan runt kvart i tio tiden. En och en halv timme sen då, men det kunde inte hjälpas. 
Seg dag, inga vanliga lektioner, vikarie på matten så fick inte speciellt mycket gjort.
Biologin var det bara frågesport och jag & killarna vann över tjejerna.. Soft!
Sen spanskan såg vi någon skit film, och sen slutade jag kvart över ett. 
Skönaste dagen på hela skolveckan faktiskt. Men nu ska jag äta middag och sen träna. 
Senare blir det plugga och dra iväg ut med kompis :)

Försoven

Det är ju rent utsagt toppen, försova sig två jävla timmar och nu stressa som en dåre. 
Hur fan ska jag hinna? I och för sig har jag redan börjat, men måste försöka hinna till nästa lektion iallafal, orkar inte få så jävla mycket frånvaro. Fan vad jag hatar det med mobilen just nu, det gör mig bara förbannad. Haha! 
Men nu får jag väl kila iväg så snabbt jag kan för att hinna med att fixa mig innan jag drar också, så man inte ser alltdför hemsk ut. 


Och när ljuset slocknar, slutar mit hjärta slå för dig. 
Någonting jag hoppas innerligt på, men som jag vet aldrig kommer att inträffa.

tagga sängen

Nej nu ska jag lägga mig i sängen, kolla lite på tv:n. 
Får se hur jag kommer upp imorgon utan alarm och skit, fyfan vad hemskt det känns.
Skyller på mamma om jag vaknar för sent, eftersom min mobil inte fungerar, tjolahopptjolahej.
Men så imorgon drar jag till pappsen, så blir att åka till skolan, sen hem och packa och sen åka upp till gsamla goda Lidingö. Sen får man se om Johanna kommit hem från Barcelona och då hittar vi säkerligen på någonting tokigt.
Nattii på er !

you can call me your babe




some days

Okej, ni får nöja er med designen ett tag, men jag orkar inte fixa någon för tillfället. 
Är lat av mig och jag har inte tålamodet med att fixa och pilla med bilder, för att få den bra. 
Ja, sån är jag. Men som sagt, seg dag som fan. Fick se ut som helvete i skolan också pågrund av malin, eftersom hon gjorde en anisktsmålning på mig, nejfyfan vad hemskt det såg ut.
Men jag tålde inte färgen och ja, tur att det gick bort då, men kliade det gjorde det som fan efteråt, men det är sånt man får tåla. Efter har det varit en soft dag, tagit det lugnt, tränat lite.. Fast nu ska jag kolla klart på min film, super mysigt!
Det du ser, ser en annan helt annorlunda på. 
Det du tycker är fallfärdigt och avskyvärt på en person, kan den andra älska!

soft'

Långtråkig dag som slutar med svettigt träningspass!
Super skönt och uppfriskande. Kylskåpet nästa och dricka mjölk, sen är det bara att fortsätta!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0