My smile will never fade, as long as you are in my vicinity


I need you here with me, becouse love is all we need

Skön dag faktiskt, men imorgon blir ännu skönare. Första skoldagen men man slutar runt tolv tiden själv! Hur underbart är inte det på en skala? Helt amazing. Sen drar jag över till shukhuset, tar min sprutor, tar en fika med mamma och köper ett par nya skor! Känns som de behövs faktiskt, mina små rosa barbieälsklingar kan man ju inte ha hela tiden! Men som sagt, idag handlade jag rätt så mke, en bikini överdel, tre linnen, en tröja, och några saker till ja inte kommer ihåg vad det var.. hehehe. Fick ur min glasbit år foten idag också, fan har haft den där i två veckor men trodde den var borta men så tröck ja lite och ja, den ploppade ut, vlken lättnad alltså! Men nu ska jag krypa ner i sängen och FÖRSÖKA sova åtminstone, de är ju trots allt skola imorgon och annars lär jag inte somna förrän två tre fyra tiden som alla dagar udner lovet.. och så. så nu måste jag sova och vara utvilad! Godnatt på er!



Dag 05 – Vad är kärlek?

För mig är kärlek inte bara kärlek till en pojkvän. Kärlek är allt som har värme mellan två personer , samt flera. Det är en kram från en vän, en kyss av sin älskade, och en klapp på axeln när det känns som tyngst. Kärlek är från en familj, som tycker om en. Som uppskattar vad man gör, och som tror på en, som verkligen älskar en. Kärlek är från sina vänner som man kan dela skratt med och som man helt enkelt har underbara stunder tillsammans med. Men den finaste kärleken är nog från den man har kär.




För mig är kärlek väldigt speciellt. Det är någonting man inte kan sluta älska. Kärlek är både kärlek till sin pojkvän, till sina vänner och till sin familj. Många säger att kärlek är till sin pojkvän, men kärlek är inte bara att man är kär, utan att man tycker om någon otroligt mke, och min familj och mina vänner är verkligen något jag aldrig skulle vilka missta.

Kärleken till sin pojkvän ska få en att pirra i magen när du ser honom efter några dagar, dör av längtan efter hans röst bara man knappt har pratat med honom på dagen, eller att man blir knäsvag av att höra orden - jag älskar dig. Det är när någon kan fylla ens hjärta till tusen, och man kan inte må dåligt i närheten av personen. Han får en må bra och visar att han står där vid sidan av dig hela tiden.
När jag är med min pojkvän pirrar det i magen, han får mig känna mig trygg och bevisar för mig att kärlek är ett underbart ting. & jag skulle ljuga om jag sa att jag INTE var kär i honom. För det är jag, så otroligt kär så de nästan gör ont i mig.
Kärlek till vänner, är när man har vänner man aldrig skulle kunna svika, som man mår dåligt för om man råkad såra personen utan att det var menat, som man delar allting med, skratt och tårar. Som man förstår ochvill hjälpa till tusen. Man kan göra alla tokiga saker tillsammans, och man skäms aldrig för att prata med den, oavsewtt vad de handlar om, för man klarar av att dela allt med dem vänner, dem som är äkta. Som aldrig dömer en, utan stöttar och lyfter upp en från botten till toppen!
När jag är kär pirrar det i magen, och killen får mig känna mig trygg och bevisar för mig att kärlek är ett underbart ting.
Kärlek till vänner, är när man har vänner man aldrig skulle kunna svika, som man mår dåligt för om man råkad såra personen utan att det var menat, som man delar allting med, skratt och tårar. Som man förstår ochvill hjälpa till tusen. Man kan göra alla tokiga saker tillsammans, och man skäms aldrig för att prata med den, oavsewtt vad de handlar om, för man klarar av att dela allt med dem vänner, dem som är äkta. Som aldrig dömer en, utan stöttar och lyfter upp en från botten till toppen!
Kärlek till familjen kan ingen ersätta med någonting. Dem finns alltid där för en även om det inte alla gånger känns som det. Även om man bråkar, så blir man ändå ALLTID sams, och man vet att de är dem som funnits där genom hela ens årgång. Även om dem gör fel, eller är beroende av någonting, så är dem ändå det som stått närmst hela tiden, och man vet att man aldrig vill missta dem. Man kan slänga saker på varandra,skrika idiotiska saker, men när de verkligen behövs, så håller man om varandra och pratar. För det är så jag kommer känna för min familj, att hur mycket vi än glider isär, om vi flyttar från håll till håll, så kommer dem alltid att vara starkast för mig.

laugh

Helt otroligt hur underbar dag jag haft! Visserligen bara sovit cirka två timmar men varje fall. Kom hem vid tolv tiden och tog en snabb dusch och så kom Anna och Johanna och så drog vi ner till vattnet Låg där ett tag, alldeles utmärkt väder! Kärlek till det otroligt underbara vädret, verkligen! Men så nere vid havet dyker ett HUVUD upp och ja, det var en säl. Helt sjukt, det är inte många som ser såna varja dag ut i det vilda. Men variefall senare drog vi till Agabryggan träffade på massa folk, snackade hade kul osv. Sen blev det ett jävla bråk, haha men så som jag är, så tycker jag att det var galet roligt. Ja, vad har hänt mera?... Jo senare blev det middag på resturang, träffade på Zachi och senare så träffade jag och Anna.. Alicia! Vi kilade ner till vattnet och ja, självklart ska en ormjävel ligga där vi (jag) skulle knalla ner, tänkte hälsa på simon, servan o hakan och fredrik, men dem kom upp senare hälsade ooch fortsatte iväg. Men ordentligt mysig kväll, mera detaljer behöver ni inte veta!

Dag 04 – En i familjen

En i famlijen.. Jadu, min farmor har betytt väldigt mycket för mig under alla dessa år och eftersom vi bott så passnära varandra innan hon flyttade till Gotland blev det att jag var Farmors gullegris. Det gick inte mer än två dagar innan jag och hon träffades. Hon har alltid varit väldigt förstående, och verkligen en helt fantastisk människa och offrat väldigt mycket för att jag ska ha mått bra! Tyvärr är chanserna att kontakten mellan oss kommer hålla så pass bra länge till, pågrund av att hon inte bor speciellt nära längre. Men hon är inte som någon annan människa, hon är verkligen spceiell och den dag hon går bort vet jag inte vad jag tar mig till, eftersom jag älskar henne något otroligt mycket!


Dag 03 – En jag saknar

En person som alltid betytt väldigt mycket för mig är Niclas Andersson. Han var min farbror men han var ändå inte som någon i familjen. Han betedde sig som min bästavän i alla tider från att jag var nyfödd tills han tog livet av sig. Han var min bästavän och min ''andra'' pappa. När min pappa tillexempel supte sig sådär full som han gjorde var och vareviga dag förut, så kunde han komma och hämta mig mitt i natten. Han var verkligen den bästa person jag någonsin mött och någonsin kommer att möta. Han var mitt stöd i alla svåra tider, eftersom han verkligen förstod allt! Vissa kanske inte upplevt den känslan att någon verkligen varit där för en hela livet, någon man verkligen såg upp till och ja.. att ha någon som älskade mig mest och som inte skullle skada eller svika mig vad som än hände. Men så en dag gick allt snett, han blev nedslagen, fick minnesförslust och allt rasade samman. Jag blev för rädd för att han inte skulle känna igen mig, rädd att förlora han föralltid. Jag träffade honom inte efter det, förrän han ringde mig en dag, men svararen tog det. rösten löd ''Jag orkar inte mera, jag har kämpat förgäves men livet går inte uppåt för mig mera. Moa jag älskar dig och jag ville bara säga det''. Dagen efter hittades han död i sin egen lägenhet. Min kära Niclas.. Jag älskar dig förevigt! Jag saknar dig så otroligt mycket, om du bara visste..

lalalallala

Fick precis höra av en sjukt söt kille att jag är en lidingöbarbie, - snygg rumpa, snyggt ansikte och het perfekt.. Jadu vad säger man? tack såklart. det är inte ofta man får höra sådana fina kommenterarer av människor! Ligger ute på altanen nu, Cola och Jordgubbari högsta hugg! Snutte trivs också, hoppar runt som en toke och kvittrar alldeles förtjust. Allt känns så himla perfekt, men ikväll blir det galet tråkigt. Har några engelska uppgifter, så blir att skriva kasnke fem sex sidor på det, hur tråkigt som helst men det måste göras! Nu ska jag vandra över till affären, köpa något läskande ... Så sjukt varmt, nästan FÖR varmt! men hellre de än kyla. puss på er! :)


Dag 02 – En kille jag tycker om

Okej, vet inet riktigt vad jag ska säga. Har känt den här killen väldigt länge, sen kanske.. ett o ett halvt , två år tillbaka. Vi har umgåts väldigt mycket i ett år men tappade kontakten en stund men fick den snart tillbaka. Jag tycker väldigt mycket om honom och jag tror han själv vet om det. Han har alltid varit så sjukt snäll och gjort väldigt mycket för mig, när det varit jobbigt hemma har han ringt och muntrar upp mig, han har följt mig hem sena kvällar, även om han själv behövt gå hem själv sen. Han har verkligen alltid varit positiv mot mig. Hans kramar är så otroligt varma, och hans händer är perfekta mot mina. Ja jag vet inte riktigt, det har gått väldigt mycket fram och tillbaka med känslor för honom. Första gången jag såg honom var när jag var tillsammans med en annan kille, men jag blev fäst vid den här pojken redan då. Vi umgicks väldigt väldigt ofta hela tiden, men ja mina känslor för honom släppte sedan och jag hade andra killar emellan. Men nu har känslorna kommit tillbaka och ja, det kanske är kärlek jag känner? Han är lite speciell och mycket finare till sättet än andra killar. Ja, jag ser inga brister för honom utom att han kan vara väldigt dryg i vissas personers närhet, men vid mig är han alltid sig själv, och det är det som spelar någon roll!



GLAD PÅSK PÅ ER !

Fick en slant av farmor när jag vaknade. Eeller när jag blev väckt rättare sagt. blev cirka 590 kronor, det räcker inte långt, men nöjd som fan iallafall! Har inte gjort så mycket idag, körde lite cross på bana, men så var det en rot helt plötsligt, så en vurpa gjorde man och skrapa upp benet. men jag lever! :D Hehe annars gick det bra som fan körde två tre timmar och fyfan så galet skönt. Nej nu ska jag ut i köket, rensa jordgubbar, äta jordgubbar och sen lägga mig i hängmattan och sova. hur skönt som helst, håller ni inte med? Nej nu måste jag kila iväg!

Jordgubbar in my ♥

Nyss varit ute med hunden en timme ungefär. En skön runda fast med en pladdrande kusin bredvid.. Som hela tiden frågar om dittan och dattan och jag har fått förklara ALLT och behövt berätta massa historier. Tur att han varjefall uppskattar dem och inte tycker att jag är tråkig. Nu tjafsar dem lite här hemma, liam o sebbe o farmor, medans pappa sover och jag sitter o gosar med vovven. Ska väl ta mig ut eller något snart, orkar inte sitta inne mera. Men först och fräsmt ska jag äta mina jordgubbar!

Dag 01 – Hur mycker pengar jag får i månaden

Jag får ungefär.. 2000 kronor i månaden, eller ja vid fast pris. Men nästan varje dag slänger pappa till med en hundring hit och en hundring dit för att jag ska klara mig för dagen ifall de skulle behövas något! Det räcker inte långt alls, men jag överlever på det.

alla är perfekta på sitt lilla vis

Jag har många rykten trycka mot ryggen, men ingeniting som är sant fullt ut. Dem låter värre än de är. Och de mesta är väl för att folk vill förstöra ens liv. Jag är inte speciellt omtyckt för tillfället, men de spelar mig ingen större roll. Jag har dem jag behöver, och de är de viktigsate. Skit folk kastar på mig, har jag aldrig riktigt brytt mig om, men nu har man börjat ta åt sig lite. Men de är väl enkelt att komma över, varjefall när andra säger att det inte stämmer, och att ja är bra som jag är. Men i bakhuvudet ligger det självklart alltid och gnager, och man undrar vissa gånger om man verkligen räcker till. Men alla är olika, och alla har egna åsikter. Det är någonting jag lärt mig först nu, att man ska ta vara på det liv man lever och inte bry sig om vad alla andra säger. För att alla är perfekta, på sitt egna lilla vis.


you make me stronger!

Dagen har väl inte hänt så mycket, kört cross o så nästan hela dagen och fått reda på att man får moppe den här månaden av min underbara Padre. Så jag och Johanna drar iväg och kollar moppar när ja kommer från Gotland! Glad tjej hej! Nejmen snart ska vi dra till en annan crossbana o köra lite, jävla roligt faktiskt osådära, sen blir det nog bara mysa och få paket.. hehehe påskpaket som brukar ge med sig några hundralappar o prylar! Nu ska jag ta mig lite pucko och dra ut en sväng!

kör på'rehära.

Dag 01 – Hur mycker pengar jag får i månaden
Dag 02 – En kille jag tycker om
Dag 03 – En jag saknar
Dag 04 – En i familjen
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – En person som står dig nära
Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Snyggaste kändiskillen
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Något beroende
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden

When nothing goes right, go left

Kollade Beck - just den här var väl helt ok. Finns så många bättre, men nu väntar man på bättre tider. 
klockan är dock bara barnet och ja, fram till klockan ett har jag ingenting speciellt för mig. Eller jo tror jag ska ta mig en runda i skogen med älsklingsvovven! Senare anländer Sebastian och Liam runt ett halv två tiden, rätt så mysigt faktiskt! Så får vi se vad som händer! :)

movietime

Nu ska jag slå på Beck. Dem är faktiskt hyfsat bra, och det gillas att mitt hus och sådära brukar vara med i filmera, hehe. Men nej, nu ska jag hämta in fågeln, och gå ner på undervåningen och kolla Beck. Umgås lite med min otroligt underbara farmor. Ja, hon är verkligen något av det bästa i mitt liv, eftersom hon funnits där genom alla svåra tider, och då menar jag verkligen alla. Hej på er! :)

bloggtorka

Haft världens bloggtorka, inte haft någonting speciellt roligt att skriva om heller dessvärre.. 
men nu ska jag försöka börja med det igen, för det känns som om jag inte får mina dagar att gå annars.. 
eller ja, dem dagar jag inte har fullt upp, som är väldigt ofta dock, men ska kunna klämma in några inlägg sinsemellan. 
Dagen började med att man väcks av vovven som slickar en i ansiktet, en allergi attack på det och så lägga sig i hängmattan ute i solen och sova. Brun har jag väl inte blivit, men det är alldeles för varmt för att sitta ute i solen mer än tjugo minuter, och i skuggan tio o sen solen igen någon halvtimme. Så galet varmt är det. Men det gillas så otroligt starkt!

GALET VAD JAG ÄLSKAR VÄDRET!

If you ever intend to buy something, I buy the same thing.
If you ever intend to try something new, I'll try it too.
If you ever intend to go your own way, I follow after you.
If you're ever going to take your life, so please .. take my first.



SOMMAR


vissa dagar kan jag inget annat än att blunda, och undra om det någonsin kommer bli vi två



:)

Igår drog jag in till stockholm, mötte upp alexandra. Kolla runt lite i butiker och så, blev dock inget köp men vi gick ut och käkade 'frukost' också. Tacobar, ( inte speciellt gott ) men det fick duga eftersom man ändå inte skulle få käk förrän senare. Så tog vi tunnelbanan till Gullmarsplan och fortsatte till haninge. Ja vad gjorde vi sen? Det kommer jag inte ihåg, men senare kollade vi på skräckfilm, inga speciellt bra men det dög varjefall o så. Hade en väldigt trevlig dröm, men när man kommit till det trevligaste, vaknar man av en PUTT från alex som typ sover.. Sen vare bara mardrömmar resten av morgonen, så tillslut gav jag upp.

Protect her, fight for her, kiss her, love her, or laugh wiht her. But don´t make her fall, if you don´t plan to catch her.

Jag saknar den där handen, som strykte bort håret från mitt ansikte.
Den där blicken, som gjorde mig alldeles varm inom mig, och som fick mig känna glädje.
Handens grepp runt min nacke, och de fylliga läpparna som kysste bort det onda.
Ditt skratt, när du småretade mig och sa att jag var söt.
Det där leendet, som gjorde mig så otroligt glad.
i realyze that it was only just a dream,

Som en vind, som sveper över dig

jag lever för stunden, 
för på bara ett ögonblick kan allt vändas in & ut.
jag vet att man inte ska hoppas för mycket.
men att inte få veta sanningen,
gör mig rädd, men hoppet blir bara större.  
för en dag kommer jag inte stå där vid din sida mera.
en dag kommer jag lämna allt åt sidan och tränga bort det onda.
bara leva i en fantasi värkd.
jag lever för stunden,
och det tänker jag alltid göra nu.
för jag vet att ingenting varar för alltid,
men man ska inte säga aldrig,
och aldrig säga föralltid.

I dream about you every night,

Tanken utan dig får mig i panik.
Tanken utan dig för mig att brista ut i gråt.
Tanken utan dig får mitt hjärta att göra ont.
Tanken på att förlora dig får mig att vilja kämpa som aldrig förr.
Tanken på dig får mig att inse vad rikigt, ren och ärlig kärlek är.
Tanken med dig får mig lycklig.
Tanken på att få veta att jag får dela hela min livstid med dig skulle göra mig stark.
Du är en stjärna
Du är världsbäst


Bilden är ju cirka fem-6 år gammal..

Knyt båda nävarna och fokusera på något bra

Skönt att ligga hemma med feber. Hur lite kläder man än har på sig, känns det varmare än i en bastu. Även om man går ut och lägger sig på soffan på balkongen går det inte att komma från värmen, fyfan. Har dock nästan sovit hela dagen i omgångar, inte för att det gått så himla bra, men försöka duger varjefall. Farsan steker pannkakor, det är enkelt att svälja, så det duger för mig. Pannkakor med glass, mums.



ingen är så bra som du,

När man faller över kanten och inte kan ta sig upp, då är det en hand man behöver för att kunna dras upp. En som tar emot en när man faller från en klippavsats och som står vid sidan av en när någonting händer. En som ringer mitt i natten, för att se hur man mår - om de så är att någon gått bort, man är bekymrad över någonting, eller fått sitt hjärta krossat. När man står där vid vägskälet, och inte vet vilken väg man ska gå.. försöker 'en' inte välja väg till dig, utan står tätt intill dig, och följer dina fotspår.

one day at time

Skolan var skön, men kom till skolan tio över åtta och våran lektion var inställd.. så då gick typ jag klas, vincent, simon, adam, anton, linnea och mikaela hem till simon. jag och linnea försökte sova men fuck nej, dem spelade cod och kastade kallingar på oss, och ja. då gick de inte och sova. Haha, men slutade fem över ett sen, fyfan vad skönt! Men sen så kom man hem runt tre tiden eller något sånt, och snart ska jag dra ut. Riktigt skön dag iallafall, och mina högtalare kunde jag inte vara mera nöjd med, fast kanske ger pappa dem här och får ett par ÄNNU bättre. Wlä, fick precis min ena hantel på foten, rullade ner från sängen liksom och ja, man kan ju säga att nu har jag en blåtira på foten! aj vad ont det gjorde, haha!



kär i mina högtalare!

Fyfan, skulle bara köpa en ny väska idag till Kameran, men väl inne så hittar jag ett par högtalare och eftersom att min pappa är snällast i världen ' inget smör alls ' så köpte han dem. YES! Så nu sitter jag här med bra ljud, bra bas osv, så de är SJUKT skönt.

Nej nu ska jag lägga mig och ta det lugnt, sen ut och springa, sen duschen och sen ut med lite vänner. Fan asnice ju! Haha får se om jag träffar Sebbe också, så han kanske kan få tillbaka sin hundralapp hehe, men den har han nog glömt vid detta lag! Men jag är trots allt så pass snäll att jag påminner honom heh. Ha't bra!

När beskedet kom, ville jag inget annat än att skrika.. Vila i frid Jesper

Jag minns hur vi träffades. Vid fotbollsplanen med Ludde och Fredde. Ni ville att jag skulle vara med och sparka boll, jag hade ingen aning om vilka ni var. Ni var så otroligt snälla mot mig, och speciellt du av dem alla. Du fick mig må så bra under sommaren, så lycklig. Kan inte förstå att bara någon månad innan din artonårsdag så går du bort. Jag minns dem där fina ögonen som jämnt drog mig till sig. Som inte släppte taget om min blick, när jag såg på dig. Hur mycket jag tyckte om dig den sommaren, min lilla sommarromans. De kvällar du hämtade mig och vi åkte iväg till stranden, och hur vi kysstes vid solnedgången. Hur många skratt vi har tillsammans, och hur fina minnen vi delat. Nätterna som spenderades på stranden och hur du alltid viskade att jag var vacker. Det dära halsbandet du köpte till mig den gången, fan vad jag saknar dig. Vill som höll sån ständig kontakt efter sommaren, träffades några gånger efter, då du var i stockholm. Äsch, fan.. Var olyckan tvungen att ske? Jag vill spola tillbaka tiden och berätta hur mycket du betyder för mig. och vilken underbar vän du var! Vi gjorde verkligen allt tillsammans, eller ja nästan.. Det värsta av allt är - att jag aldrig mera kommer få se dig le igen, aldrig kunna ringa dig när någonting jobbigt händer, jag kommer aldrig få höra ditt skratt och aldrig dela en glass med dig nere vid hamnen eller få promenera längs stranden och bara prata. Att heller inte kunna sitta bkom dig när vi åkte runt, eller aldrig kommer kunna besegra dig i fotbollsmatcher, och heller inte kunna springa ifrån dig när du var småsur. Det är såna små saker man inte tänker på just då, som kommer få betydelse nu. Jag kommer aldrig få känna den där värmen jag fick när jag var med dig, du gjorde mig så otroligt lycklig. Du var som min bästavän. Även om vi delade sommarkärlek, förhindrade det inte vänskapen efter. Och jag kommer alltid att minnas dig, som något speciellt. Som dina famlande händer på stranden, när natten väl var inne. Dina råd och din ödmjukhet. Kom tillbaka..

Vila i frid Jesper, jag kommer alltid minnas dig. Jag sörjer med din familj ♥
20/3-2011, datumet du lämnade mig kvar



ensam hemma 2

Kom hem för inte så jätte länge sen. Nu väntar jag på krubb och sen blir det plugga all night long. 
men nu sitter jag och tittar på ensam hemma 2, haha den går på tv4 film, så ja vad gör man inte?
Hade nästan glömt bort hur rolig den filmen egentligen är! hahaha

sängen

säger bara en sak. fyfan vad jag är arg. färgade håret ljusbrunt, de vart faktiskt snyggt om jag ska vara ärlig. sen färgar man de en gång till, men morsan köper fel färg. och ja, man kan ju bara gissa resultatet. jag är FUL

sängen

säger bara en sak. fyfan vad jag är arg. färgade håret ljusbrunt, de vart faktiskt snyggt om jag ska vara ärlig. sen färgar man de en gång till, men morsan köper fel färg. och ja, man kan ju bara gissa resultatet. jag är FUL

without my heart

1. Är du singel nu? Ja.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Ja.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Beror på.
4. Har du haft sex eller är du oskuld? Jag har haft sex
5. Har du kört oskyddat sex? yes
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja.
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja.
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Haha, nja
10. Haft sex på fyllan? Nej
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ja, men bara på skoj
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja verkligen
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Bilder
14. Somnat gråtande pga kärleken? Ja
15. Varit på en blind date? Nej
16. Varit på en vanlig date? Ja
17. Var det trevligt? Haha javisst
18. Har du lätt att bli kär? Ja
19. Har du någonsin varit kär? Ja
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja.
KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? Ja absolut, det har jag
2. Är du ofta med dina vänner? Ja så klart
3. Vad brukar ni hitta på? Det beror helt på… svårt att svara generellt
4. Bästa minnet med nån vän? Finns inget bästa. Men många bra!
5. Säg namnet på någon riktigt bra vän? Moa, Cornelia
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja, annars vore dem ju inga vänner?
7. Har du hatat din bästa vän? Nej det har jag inte
8. Litar du på din bästa vän? Till 100 procent. Helt klart!
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Jaa tyvärr
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Tyvärr ja
12. Vart bor din bästa vän? södertälje
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Nej,
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Yes
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Det tror jag
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej verkligen inte
17. Vilken kompis var du senast med? Netten
18. Ställer du upp för dina vänner ofta? Alltid !
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Elin, Maral. Men annars med killarna.
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? kommer inte på några nu. hehe.
SISTA SOM
1. Du fick en puss av? F
2. Sov med dig i samma säng? Marcus, mitt ex.
3. Du delade ett riktigt skratt med? Klassen.
4. Du gick på bio med? Mamma
5. Du höll i handen? Don't remember
6. Du gick på stan med? Nettan
7. Du delade en pizza med? Lillebror
8. Du ringde? Farmor
9. Skickade ett sms till dig? Jessica
10. Du kramade? Mamma
11. Gjorde dig lite besviken? En nära vän
12. Gjorde dig mycket besviken? Samma person där
13. Du skrev med på msn? David
14. Du snackade skit om? Jag har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig
15. Du åkte bil med? Pappa
16. Gav dig en komplimang? Joel
17. Du kollade på film med? Mamma
18. Du åt med på resturang? minns inte
19. Betalade något åt dig? Mamma
20. Grät inför dig? Pen lek som är bäst.
en lek som gör en lycklig. 
en lek som får en vilja leva föralltid. 
en lek som gör en glad
en lek som man aldrig vill sätta stopp på. 
en lek.. som tillslut krossar en totalt.

 

 


The truth is, everyone is going to hurt you, you just have to find them worth suffering for



baby, don't make me cry please

jag vet att man alltid ska ha en baktanke med allt. 
allt kan hända, även det man minst anar. 
man går runt och hoppas på att något bra ska ske, 
men ingenting händer.
och när du ger upp hoppet, visar det sig iallafall att det kan ske.
och du blir lycklig igen. 
men håller man hoppet högt, sker det man vill till en högre gräns.
man besvarar det andra på ett helt annat sätt, och man ska våga.
för vågar man inte, kan man heller inte skylla på någon annan.
har man vågat, har man vunnit hälten.
vågar man inte, förlorar man allt



RSS 2.0